3.g Galla

My Birthday- and Christmas Wishes

PicMonkey Collage21

1. EPIC Discovery Spinner in Purple // 2. Jeffrey Campbell Sneaks, style Billie // 3. Alexander Wang Prisma Skeletal Biker Wallet // 4. Remington Pearl Pro Krøllejern CI9532 // 5. Nikon Coolpix S9500 kompaktkamera (rød) // 6. Alexander Wang Rocco Duffel Bag // 7. Christianes Beautybog

Nu er der jo ikke lang tid til december og derfor julen (OG min fødselsdag) så jeg tænkte at jeg lige ville vise jer nogle af mine ønsker dette år. Så her ser i nogle af de items der er hoppet på min ønskeliste denne december. Da jeg har fødselsdag d. 22 december laver jeg altid kun én ønskeliste, og derudover tillader jeg mig også altid at ønske mig lidt dyrere gaver (oftest fordi mine gaver tit bliver samlet til én gave alligevel). Dette er selvfølgelig 😉 ikke alle mine ønsker, men er de ønsker der er lidt mere spændende. Jeg ønsker mig også en hel masse til når jeg flytter hjemmefra, hvilket jeg håber og har planer om at gøre til sommer.

Jeg har i et stykke tid ledt efter en såkaldt ‘kabinekuffert’ eller hvad man nu kalder det, grundet jeg til marts skal ud at rejse og kun må medbringe håndbaggage. Jeg ejer ikke en så lille kuffert, da jeg altid har været tøsen der medbragte den største kuffert jeg kunne finde – for jeg skal da have alt med? Jeg skal da ikke mangle noget, slet ikke når jeg står i et andet land?!!. Men jeg har nu begået mig ud i hele ‘ jeg har kun håndbaggage’ stilen og jeg har da tænkt mig at gennemføre det, med denne super lækre kuffert fra EPIC. Jeg har i et par måneder nu luret på denne kuffert og jeg er simpelthen helt forelsket i den. Den opfylder alle mine krav!

Et andet item jeg også har kigget på i et stykke tid er denne Alexander Wang taske og dertil også pungen. Uden selv at eje noget af ham er jeg blevet ret vild med hans tasker og punge og har besluttet mig at disse 2 items må jeg altså bare eje – når pengene er der selvfølgelig. Dette selvfølgelig, hvis jeg ikke får det i gave 😉 😉

Denne størrelse krøllejern mangler jeg, og selv foretrækker jeg dem uden klip. Derudover har jeg længe ønsket mig et nyt kamera, så jeg kan få nogle bedre billeder herind på bloggen. Jeg synes at Christiane er så fin, så hendes beauty-bog må jeg da eje. Og sidst men ikke mindst ønsker jeg mig et par nye sneaks, og disse fra Jeffrey Campbell er jo bare fab.

Hvad ønsker i jer til jul?

– Sabrina.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.g Galla