December 2013 favoritter

Nytår 2013

PicMonkey Collagenytår

Et lidt uskarpt billede af aftenens outfit – jeg glemte at få nogen til at tage et billede af mig så det blev bare i spejlet da aftenen var slut – og derudover et par billeder af de 2 ud af 3 retter som der blev serveret igår aftes – undskyld af jeg er så dårlig til at huske at tage billeder 🙁 . Til forret fik vi Torskemedaljon serveret i en lækker cremet flødesauce med friske svampe og brøndkarse, hertil sprødstegt serrano og hjemmebagt brød. Hovedretten var min favorit, det smagte SÅ lækkert og var Oksemørbrad serveret med vinterens rodfrugter stegt med friske krydderurter, hertil bagt kartoffelkage samt en smagsfuld klavesauce tilsmagt med Amarone rødvin. Til dessert fik vi hjemmelavet chokoladekage anrettet med salat af eksotiske frugter vendt med mynte og granatæble, toppet med en sauce af mango og passionsfrugt. Jeg takker for en god aften og jeg håber at i alle havde en fantastisk aften og fik sprunget godt ud i 2014!

Outfit: Min kjole er ‘genbrug’ fra 1.g galla og er syet af min mor, udover havde jeg en klassisk sort blazer fra H&M, leggings fra H&M og stilletter købt i Paris (som i ikke kan se – soory). Mit armbånd er Pandora og min halskæde fra Pieces mener jeg nok er en gave jeg fik for nylig.

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December 2013 favoritter