310114 // RØDE LÆBER I SNEEN

Valentinsgaven til ham

PicMonkey Collagevalham

Som forventet kommer nu 2. halvdel af serien med inspirationsgaver til valentinsdag. Som i nok har gættet handler dette indlæg om inspirationsgaven til mænd. Og som jeg også sagde sidst så behøver det ikke at være til jeres partner, det kunne også være en gave til en god ven der også er single eller bare forkælelse til én selv.

Den første gaveidé kunne være noget til hans interesse. Det kunne være noget til hans sport, et videospil, tøj hvad end han nu går op i. Ved at gøre dette så viser du at du kender ham og hans interesser. I mit tilfælde er min kæreste vild med basket, og derfor kunne en baskettrøje eller noget i denne stil være en gaveidé. Hvis der er nogle andre hvis kæreste eller ven også er vild med basket så kan du finde baskettrøje på billedet lige HER.

De næste par gaver ligger også i den materielle kategori og kunne være noget parfume, chokolade eller en oplevelse. Dette er gaver man altid slipper godt afsted med og man kan vælge et kæmpe udvalg af oplevelser inde på oplevelsesgaver.dk. (HINT: der er udsalg på Matas’ hjemmeside lige nu!).

Den sidste gaveidé er den lidt mere vovede – for kvinden ihvertfald – og kunne være at man (som kvinde) hoppede i det frække undertøj – måske det man lige har fået foræret af ham – og så giver et lille frækt show. Det er lidt af et sats og måske er der nogle grænser der skal overvindes men jeg er sikker på at du vil sende ham i den syvende himmel. Undertøjet på billedet kan findes lige HER.

Jeg håber at i kunne bruge nogle af de her ideér til gaver, og hvis i  har brugt mine råd og føler for det må i meget gerne skrive i kommentaren hvad i endte ud med at gøre på valentinsdag.

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

310114 // RØDE LÆBER I SNEEN