Fashion Wednesday : Relaxed with new Nikes

Marts Favoritter 2014

DSCN0445

Denne måneds favoritter kommer desværre lidt senere end normalt, men sådan er det jo bare nogle gange. Der er kun 5 produkter i denne måned, dog er det virkelig også nogle af mine favoritter og ikke kun for denne måned!!

Estée Lauder Double Wear foundation
Denne skønhed købte jeg da jeg var i Paris og selvom det ikke er et produkt jeg har brugt hele måneden så måtte den bare med. Det er vitterlig den bedste foundation jeg nogensinde har prøvet og er så sindsygt glad for mit køb! Den gør min hud så flot og mat uden at det ser totalt cakey’ ud og derudover holder den på min ansigt hele dagen. De fleste af ugens dage tager jeg hjemmefra kl. halv 8 og kommer først hjem ved 5-6 tiden og jeg er ikke typen der hele tiden gider at freshe min makeup op så derfor er dette et vigtigt punkt for mig.

Rimmel London BB Cream
Jeg havde denne prøve med til Paris fordi jeg at gik efter en mere afslappet og naturlig makeup mens jeg var dernede. I de få dage jeg var dernede forvandlede den sig til en af mine favoritter og jeg overvejer meget at købe den i fuld størrelse. Den dækker rigtig godt af en BB cream at være samtidig med at det ser så naturligt ud – som om at det er din egen hud der er så flot! Love it!

MAC Paint Pot i Painterly
Dette var også et produkt jeg købte i Paris og jeg har brugt det hver dag siden. Mine øjenlåg bliver hurtigt meget våde pga min oliet hud og derfor har det altid været svært for mig at kunne lægge en flot øjenskygge uden at den var væk sidst på dagen – me don’t like! Derfor snuppede jeg denne med og nu holder det hele dagen, som jeg også sagde angående Estée Lauder foundationen, så er dette et must for mig!

Matas Volume Powder
Det er vist ingen hemmelighed at jeg er ret vild med stort og højt hår. Jeg har altid bare været meget flittig med at tupere mit hår, men har også altid følt mig lidt skidt over at være så hård ved mit hår. Volume powderen giver ens hår en konsistens der gør at det er meget nemmere at tupere ens hår og det holder RIGTIG GODT! Jeg føler at jeg ikke er ligeså hård ved mit hår og derudover tager det meget mindre tid! Stor fan!

Teeez Be Blushios i 403 Rosy Glow
Førhen var jeg ikke den store fan af blush fordi jeg syntes at det fik mig til at se ud som en lille prinsesses med alt for pink kinder. Dog fandt jeg ud af at jeg faktisk kan se godt ud med blush hvis jeg bare vælger en mere fersken farve istedet for den så skønne pink 😉 Denne blush gør virkelig noget godt for mine kinder og dets farve er en fin blanding mellem fersken og pink og går rigtig fint på mine kinder – ifølge mig ihvertfald. Nu er blush en del af min makeuprutine og jeg er vild med det – og dette produkt!

Det var alle mine favoritter for denne måned. Der var ikke så mange, men det er vel også kvalitet frem for kvantitet, right? Jeg håber at i alle får en dejlig weekend!

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Wednesday : Relaxed with new Nikes