Favorites for Spring feat. H&M

Recent Matas Haul

DSCN0458

Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer de få ting jeg købte i Matas forleden dag. Jeg havde brug for en ny dry-shampoo for den anden jeg havde var tom. Normalt bruger jeg Batiste dry-shampoo, men jeg orkede ikke lige at bestille fra nettet så derfor besluttede jeg mig for at prøve denne got2b encore fresh DRY SHAMPOO. Derudover skulle jeg også have en ny bodywash fordi at den jeg har nu har givet mig et salgs udslæt på ryggen med en masse små knopper – fedt at vide tænker du nok. Ja, måske en smule TMI. Jeg tror ihvertfald at det er den der har gjort det så nu prøver jeg at skifte den ud. Måske i får mere at vide om det i næste måneds Favoritter/non-favoritter. Selvom jeg ikke er så stor fan af selve granatæblerne så eeelsker jeg duften af dem. Derfor tænkte jeg at jeg ville prøve denne fra Matas. Sidst men – jo … lidt mindst – Så skulle jeg have en ny ansigtscreme og da jeg så denne ud af øjenkrogen tænkte jeg at jeg ville prøve den. Den passer til min hudtype , oily/combination, og så indeholder den salicylic acid som skulle være godt mod akne. Det fede ved alle disse køb var at de allesammen var på tilbud. Love it! Matas har sygt mange tilbud for tiden og jeg synes helt sikkert at i skal tjekke det ud!

Derudover så jeg også mens jeg var i Matas at Dior afholder en konkurrence for tiden. Konkurrencen går ud på at du udvælger din favorit Dior læbestik, påfører den på dine læber og laver et kys på en papir som de hænger op og så er du med i konkurrencen om at vinde den læbestik som du udvalgte. Jeg deltog selvfølgelig! 😉

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorites for Spring feat. H&M