Recent Empties

LIOLI: BEAUTYBAY The Collection Blending Sponge vs. Beauty Blender

beautybaycomblendingsponge_1_gm

De smarte hoveder havde nok gættet det, men LIOLI er forkortelsen for ‘Love it or leave it’. Det var nødsaget med alt det der skulle stå i overskriften og måske er det smart at vi starter med forkortelserne allerede nu – det gør at jeg ikke skal skrive sætningen 1000 gange 😉 Men lad os komme til sagen, det er blevet tid til endnu en omgang af LIOLO hvor jeg vil delvis teste denne makeup svamp fra Beautybay, delvis sætte den op mod den originale Beauty Blender.

Udseende
Når man ser svampen udefra ligner den Beauty Blenderen på en prik, men når man først får den i hånden og mærker på den kan man godt mærke forskel. Denne svamp er meget mere hård end BB er og det kan især også mærkes når man gør dem våde – som man skal inden brug.

Der kan mærkes forskel
Forskellen på teksturen kan også mærkes når man påfører sin makeup med svampen. BB bliver rigtig blød efter at den er blevet damp af vandet, og gør det derved super nemt at påføre sin foundation mm. fordi at den fint blender det hele ud. Hvis man er vandt til BB så er det en stor forskel at gå til denne svamp og jeg føler heller ikke at den blender det hele ud lige så nemt fordi at svampen forbliver så hård i det.

Jeg ved ikke om det er fordi jeg er blevet vandt til Beauty Blenderen eller hvad, men det fungere bare ikke for mig at bruge denne svamp til min foundation. Den kan ikke rigtig blende det hele ordnetligt ud. Dog er jeg i stedet begyndt at bruge den til creme blush, som den faktisk fungerer fint til fordi at det ikke kræver en lige så dybdegående blending.

Personlige mening og her finder du den
Personligt ville jeg anbefale at bruge de ekstra penge på den originale Beauty Blender hvis man stod imellem de to. Dog vil jeg sige at hvis man allerede ejer den originale og leder efter endnu en til at bruge til creme blush eller bronzer ville jeg sige at i skulle spare de ekstra penge og go for it. BEAUTYBAY The Collection Blending Sponge kan købes lige HER for lige under 51 kr. hvorimod den originale koster lige omkring 200 kr. og kan findes HER. Hvis i er interreseret kan i finde min anmeldelse af den originale Beauty Blender HER.

I er velkommen til at stille mig spørgsmål i kommentarene og derudover må i meget gerne følge mig på diverse sociale medier som jeg har listet nedenunder. Det ville betyde så meget for mig!

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recent Empties