Last night : Klassefesten 2

Love it or Leave it: The beauty Blender

bebl0001f_1_m

Hyped på Youtube og i USA
Jeg har tidligere fortalt om dette produkt lige HER som er den meget anerkendte – på youtube og i USA ihvertfald – beautyblender og efter at have haft den på prøve et stykke tid nu, vil jeg så fortælle min lovede mening omkring denne. Beauty blenderen er en makeup svamp hvormed du kan påføre cremede produkter såsom foundation, creme-bronzer og creme-blush. Inden brug gøres beautyblenderen våd og overflydende vand klemmes ud så svampen er fugtig.

Dets form
Som i kan se på billedet er det en dråbeformet pink svamp som nærmest fordobles når den gøres våd. Den nederste og runde form af svampen er meningen man skal bruge til foundation på de tilgængelige steder såsom kvinder, hage pande osv. hvorimod den spidse ende er meningen man skal bruge under øjnene og områder der er sværere at komme til.

Påføring
Første gang kan det godt føles lidt underligt at påføre ens foundation med en svamp når man er vandt til sine pensler, men det at svampen er våd gør at ens foundation ser rigtig frisk ud og at ens hud ser dejlig hydreret ud. Når man først har fat i teknikken er svampen rigtig nem at bruge og er nu den jeg rækker efter til påføring af min foundation og ikke mine pensler.

God hydrering
Hvis det hænder at man ender ud med en foundation der ser ‘caked’ ud så er dette produktet for dig. Vandet i svampen gør at man undgår dette, hvilket virkelig har hjulpet for mig. Jeg vil helt sikkert sige at dette er et ‘love it’ produkt og at jeg vil anbefale ALLE at anskaffe sig sådan en. Især også fordi at den kan bruges til alle og ligemeget hvor dækkende man vil have ens foundation til at være, kan man skabe det med denne. Derudover ender man også ud med en dejlig og hydreret følelse i ansigtet, hvilket kun er godt her i vintermånederne.

Her kan du købe den
Den kan ikke købes mange steder her til Danmark, men det kan lade sig gøre og kan findes hos BeautyBay.com & Myroots.dk (HINT: Beautybay er billigere og så er det gratis fragt. WIN!)

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last night : Klassefesten 2