Uddannelse Derudaf!

Weekendens Køb

DSCN0446

Den anden dag var Vic og jeg en tur i Fields hvor jeg snuppede mig disse 3 ting så derfor tænkte jeg at jeg ville ville vise jer dem. Der var 25% på alle dufte i Matas i weekenden hvis man var medlem så jeg blev nødt til at slå til. I weekenden fortalte jeg jer om denne parfume HER. Det er Born in paradise af Escada og hvis jeg har forstået det rigtig så er det vist deres nye duft. Vic var så sød at lægge lidt penge til den så den er halv en gave fra ham. han forkæler mig. Derudover var vi lige hurtigt i H&M fordi at jeg ville have en ny toilettaske fordi den jeg havde før simpelthen var så grim så er så glad for at jeg fandt den her og så til kun 50 kr!! Det er virkelig billigt i forhold til hvad det er – det er min mening ihvertfald. Derudover snuppede jeg lige denne halskæde som jeg faktisk har ledt efter ret meget, men jeg har aldrig kunnet finde den i deres butikker så jeg turde ikke lade den slippe. Det var alt jeg købte for denne gang.

Toilettasken kan købes HER, dog kunne jeg ikke finde den i blå men kun i lyserød og beige. Halskæden HER & Parfumen HER.

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uddannelse Derudaf!