260114 // Søndagens Sang

Love it or Leave it: White Strips tandblegning

 

tandblegning

Vi drømmer alle sammen om hvide tænder ligesom alle stjernerne har det, så i håbet på dette klikkede jeg disse tandblegnings-strips hjem. I pakken er der 14 små breve hvori der er 2 strips – én til overmunde, én til undermunden. Nu vil jeg dele min mening med jer!

Påføring

Når man påfører stripsene skal man sørge for at ens tænder er tørre for ellers kan det godt give lidt problemer med savlet osv. – ja, det lækkert! på tænderne føles stripsene som tandbeskyttere, og er egentlig lidt ubehageligt. Man skal sidde med stripsene på i 30 minutter og jo længere tid man sidder med dem på jo mere ubehageligt bliver det, fordi at ens savl automatisk lægger sig under stripsene og bliver meget ubehageligt, derudover føles 30 minutter med dem på som meget lang tid!

Lide for skønheden

Det er et kendt udsagn at man må lide for skønheden og det føler jeg også man gør i dette tilfælde. Personligt synes jeg at det er super ubehageligt at have stripsne på – men jeg ved også at der er mange der ikke har noget imod det grundet dets popularitet. Det er meget en personlig smagssag. Hvis i stræber efter hvide tænder og ikke har noget imod at sidde og kæmpe med savl osv. så vil jeg helst sikkert sige at det er et produkt i burde anskaffe jer, da det faktisk virker (dog skal man lige have i baghovedet at det bleger i plamager – det mest sensitive bliver hvidt først – og at det derfor er en proces. Men hvis dette ikke er noget for jer så vil jeg anbefale jer til at leave it og tyde til de mange andre tandblegningsmetoder der er på markedet.

Her kan du købe det

Du kan købe dette produkt sammen med andre tandblegningsmetoder på hjemmesiden dentalpleje.dk HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

260114 // Søndagens Sang