IM DREAMING ABOUT ..

Love it or Leave it: Smooth Away

smooth_away

Ligesom så mange andre har jeg også ansigtshår eller hvad man nok ville kalde små dun i ansigtet. Selvom at mange folk nok vil sige at jeg er sindsyg så føler jeg at jeg har lidt mere end andre, så derfor besluttede jeg mig for at prøve denne Smooth Away.

Jeg har før set den blive brugt af diverse amerikanske beauty-gurus på youtube, så da jeg fandt dette tænkte jeg at dette var løsningen. Som det også kan anes på billedet ovenfor er det en slags mildt ‘slibepapir’ som man skal køre op mod sin hud og så skulle det fjerne de hår man have i det område.

Brugen af produktet

Det første jeg lægger mærke til da jeg modtager pakken er at det ikke er den samme pakke som man ser på billedet når man køber den, men da det stort set er det samme indhold tænkte jeg ikke videre over det.

Virker ikke

Med brugsanvisningen som guide ‘sliber’ jeg mod min hud først 3 gange i urets retning, derefter 3 gange mod urets retning. Efterfølgende ser jeg ingen forskel og da der stod på pakken at man bare skulle gentage dette indtil hårene var væk forsatte jeg. Men langsom begyndte jeg at blive rød på området hvor jeg ‘slibede’ og besluttede så at stoppe med en MEGET skuffet følelse over at det ikke virkede.

Efter påføring

Selvom det ikke havde virket mod mine hår valgte jeg at påføre en creme som der stod på pakken man skulle efterfølgende, da det godt kunne gøre huden lidt tør. Da jeg påførte cremen føltes det som om at min hud brændte og min hud blev helt vildt rød. Dette skete hver gang jeg påførte creme hele aftenen efter. De efterfølgende dage blev min hud kun mere og mere tør og jeg fik nogle små knopper i området hvor jeg havde brugt produktet, og det er først nu en uge efter at jeg har brugt produktet at min hud er som normal igen.

Leave it

Dette er mest en advarsel til jer alle om IKKE at købe dette produkt da det kun vil skade jer end det vil gaven jer! Det er helt sikkert en ‘Leave it’ og jeg vil absolut ikke anbefale dette produkt til nogen overhovedet! Smooth Away er købt på Maikan.dk 

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IM DREAMING ABOUT ..