Min rejse toilettaske

Fashion Wednesday: Sport & Blazer

PicMonkey Collagefw.jpg PicMonkey Collage.jpg

Lad mig først lige undskylde for den MEGET dårlige kvalitet af billeder – jeg havde glemt mit kamera så vi blev nødt til at tage billederne med min telefon. Forresten vil jeg lige dele med jer at der nok ikke går mange uger før billederne bliver af ret god kvali som i så HER, fordi jeg har besluttet at købe sådan et af de der fine kameras – i ved hvad jeg mener 😉 Uhhh hvor jeg glæder mig!

Lad mig så også lige påpege hvor kreativ jeg har været med mit hår i dag. Jeg så igår en Youtube video (hvem havde gættet det, right? 😉 ) hvor hun så forklarede denne hairstyle, I kan finde lige HER hvis det er noget for jer!

I aften står den endnu engang på bold – basketbold, fordi Vic skal spille igen i dag – dog er dette deres sidste hjemmekamp. Og så er det jo imorgen at jeg tager til Paris Wuhu!!

Outfit: Leggings – Atmosphere// Top – H&M mandeafdeling, Divided // Blazer – Only // Støvler – Ebay // Halskæde – Nelly.com

Nedtælling til Paris = 1 dag!

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min rejse toilettaske