Mit bud på studenterkjolen

Fashion Wednesday : laksefarvet shorts

IMG_0198 IMG_0203 IMG_0210 IMG_0223

IMG_0217

Fotograf: Vic

OUTFIT DETAILS:

Shorts: Old Navy // T-Shirt: Kvickly tror jeg // Jakke: Only // Sko: Converse // Halskæde: H&M // Ur: ASOS // Ring: Ukendt

Endnu en onsdag med fashion wednesday hvor jeg hylder det fantastiske vejr. Det er første dag i år hvor jeg har hevet de hvide stænger frem i shorts uden leggings – jeg håber i kunne klare synet, men de må jo frem for at blive brune right?

Dagen i dag har stået på en hyggelig gåtur gennem skoven ned til byen, samt en lille hyggelig shoppetur dernede. Intet spændende dog. Har i været modige i dag og gået i bare ben?

Forresten så har jeg besluttet at der ikke bliver nogen månedens favoritter i denne måned pga. jeg simpelthen ikke har nogle nye favoritter i denne måned og jeg føler ikke for at gentage mig selv. Derfor har jeg besluttet at droppe den i denne måned, men jeg har andre spændende ting planlagt – hvis jeg altså får tiden til at lave det. Hvem havde troet at de sidste par måneder af ens gymnasietid ville være så travl og stresset? hahaha

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bud på studenterkjolen