Påskens outfits

Fashion Wednesday : Klassisk med blå negle

IMG_0167 IMG_0171 IMG_0180 IMG_0184 IMG_0188

OUTFIT DETAILS:

Jeans: H&M // Top: Sisters point // Læderjakke : Only // Tørklæde: Købt på Nelly.com // Sneaks: Converse // Ur: ASOS // Guldring med grøn sten: Købt på Nelly.com // Guldring med hvide sten: Ukendt // Neglelak: Maybelline Colorshow i  farven ‘Cool blue’

Endnu engang er det blevet onsdag og tid til Fashion Wednesday. Lad mig lige sige at både mig og min fotograf nyder at tage disse billeder hver onsdag, fordi at det bare er så meget federe med et kamera der faktisk kan tage nogle gode billeder – og jeg er helt vild med resultatet af billeder HVER gang! Jeg har hørt fra mange at de også synes at det er blevet MEGET bedre. Er I enige?

Det er så dejligt at foråret er her – dog regnede det lidt i dag og de har vist også lovet regn imorgen, øv bøv. Men vi har haft nogle gode dage dejligt hver og det er SÅ lækkert at kunne tage noget af det mere lette tøj på og derudover er man ikke tvunget til at have stor jakke på! Love it! Vi ses snart igen!

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskens outfits