Morning smoothie

Love it or leave it: Estée Lauder Double Wear foundation

estee-lauder-double-wear-stay-in-place-foundationEfter lang tid nu uden nogle ‘afsnit’ af Love it or leave it er de nu tilbage og jeg regner med at de fortsat vil kommer hver lørdag fra nu af – de næste 3 lørdage er ihvertfald planlagt hvis alt går vel, selvfølgelig. Denne gang vil jeg komme med min mening om denne Estée Lauder double wear foundation som jeg snuppede mig med hjem fra paris og nu har haft et par gode uger til at prøve.

Det siges om den
Om denne foundation siges den at være oliefri, dermatologisk testet, uparfumeret, ikke tilstopper porerne og giver et fejlfrit finish der holder hele dagen. Den skulle give en utrolig effekt i op til 15 timer. Give en perfekt finish. Være en foundation, der giver huden masser af fugt og farve, der holder hele dagen – uanset stress og aktivitetsniveau. Let og flydende foundation, der giver et perfekt og naturligt look. Den har SPF 10 som er super vigtigt for mig, især i sommermånederne for man skal huske at passe på sin hud.

Påføring
Selv foretrækker jeg at påføre min foundation med en beauty blender da man derved ikke får en super mat finish, men istedet en mere naturligt, fugtet og frisk finish. Men jeg har også prøvet at påføre den med en børste og det virker også fint. Jeg synes at den er en mat finish og er omkring medium coverage – hvor den kan bygges up til at være fuld coverage. Den påføres nemt på huden uden problemer og dækker fint mørke rander eller andre urenheder.

Mat finish – holder hele dagen
Som sagt er det en mat finish som er min favorit. Jeg sætter den med en pudder mest kun i T-zonen for at minimere at jeg kommer til at skinne i løbet af dagen – hvis du ikke har super fedtet hud er dette overhovedet ikke nødvendigt. Som lovet holder den hele dagen, hvilket vitterligt er et must for mig, da jeg oftest er ude hele dagen og jeg er bestemt ikke typen der render og frisker min makeup hele dagen igennem.

Min mening
Dette er virkelig en super foundation og er klart min favorit! Det er første gang at jeg har købt en mere ‘high end’ foundation og man kan virkelig mærke forskel i kvaliteten. Især hvis i har kombineret eller fedtet hud vil jeg anbefale jer at anskaffe en lidt mere dyr foundation sådan er i får fat i noget kvalitet. Denne fundation holder hele dagen på mig, også igennem min cykeltur til toget og min gåtur til skolen, uden at jeg bliver særlig fedtet. Jeg vil helt klart anbefale den!

Her kan du købe den
Den kan fås i blandt andet Matas og står til 355 kr.

I må meget gerne give jeres mening om disse indlæg i kommentarene og komme med andre bud på foundations som minder om denne.

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morning smoothie