Current Cravings

Love it or leave it: Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara


27502-ProductPage_350x262
Som jeg sagde i sidste uge i sidste afsnit er Love it or leave it tilbage og der vil – forhåbentlig – komme et nyt afsnit hver uge, og jeg vil satse på at de kommer op hver lørdag. I dette afsnit vil jeg komme med min mening omkring denne Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara som jeg fik i julegave tidligere på året. Det betyder også at jeg har haft god tid til at afprøve den og er afklaret omkring min mening om denne. Men lad os bare komme igang.

Det siges om produktet
Det siges om denne mascara at det er mascaraen til kvinden der vil have det hele – volumen, længde, perfekt seperation og et flot løft af vipperne og at hemmeligheden bag Lancômes all-in-one mascara ligger i formlen og børsten. Børsten er en blød børste – ikke en gummibørste, hvad kalder man den anden slags??? og er bred i starten af børsten men bliver mindre langs børsten ud til tippen (som det også kan ses på billedet).

Påføring
Det er nemt at påføre mascaraen med børsten dog synes jeg at det er nødvendigt at påføre mascaraen på begge sider af øjenvipperne – forstår i? Især hvis man har curlet sine vipper. Ellers kan det være svært at få mascaraen på alle vipper og være ligeligt fordelt. Men hvis man gør dette får applikationen fint. Det opfylder hurtigt det den lover: Volumen, længde, seperation og løft, og den kan sagtens bygges op og påføres to gange hvis man er til de større vipper. Dog vil jeg sige at den ikke er SUPER god til at holde det løft som den ellers har kreeret til at starte med – på mig ihvertfald. Så snart jeg er færdig med at påføre mascaraen ser det super fint ud, men langsom falder løftet på mine vipper hvilket ærger mig en smule. Dog er der ikke en kæmpe forskel, men jeg ville stadig ønske at den holdt det løft som den gav til at starte med. Jeg ved ikke om det er fordi at vipperne bliver for tunge af formularen til at kunne holde løftet.

IMG_0195Min vurdering

Alt i alt synes jeg virkelig at det er en god mascara som stort set opfylder hvad den siger at den vil gøre. Den giver volumen, længde, seperation og et delvist løft uden at klumpe ens vipper til. Derudover er der også en mulighed for at kunne påføre mascaraen i flee lag hvilket jeg selv foretrækker, fordi jeg godt kan lide mine vipper lange. Det eneste øv jeg kan finde er at den ikke holder det helt perfekte løft.

Her kan du købe den
Dette er en let tilgængelig mascara og kan findes mange steder. Den kan blandt andet findes i Matas lige HER til 255 kr. men kan også findes i blandt andet Magasin og et udvalg af andre webshops.

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Current Cravings