271213 // Christmas Gifts

Love it or Leave it: L’Oréal Double Extension Mascara

PicMonkey Collage28

Jeg er altid på søgen efter den perfekte mascara der skal give mine vipper længde som de var kunstige og samtidig volume. Den ene ende af denne mascara er en base eller kunne også kaldes en primer, og jeg havde en idé om at dette kunne være vejen frem til mine drømmevipper. Først påfører du basen som er en hvid konsistens og derefter den anden ende som er sort mascara. Den har vidst være på markedet i evigheder men jeg har først prøvet den ud nu her.

Nem at påføre

Første påføring med basen går fint, dog synes jeg ikke at jeg ser den store forandring før jeg har ført børsten over vipperne et godt antal gange. påføring af anden ende går også fint, dog synes jeg også at den skal påføres en del gange og så synes jeg også at den drysser klumper ned på huden under øjnene, hvilket jeg absolut ikke kan lide.

Det er sagt om den at den gør vipperne 60% længere, dog synes jeg ikke at dette passer fuldstændigt. Jeg giver dem ret i at mine vipper er længere men det kunne sagtens være bedre og det opfylder ikke helt mine krav til lange vipper.

Fornuftig mascara

Selvom at denne mascara ikke opfylder alle mine krav, synes jeg stadig at det er en fornuftig mascara og jeg tror på at den vil tilfredsstille mange. Dog synes jeg sagtens at man kan finde en anden mascara der kan give det samme resultat og hvor man sparer tid ved ikke at skulle påføre to forskellige lag. Mascaraen er nem at fjerne igen.

Her kan du købe den

Du kan købe denne mascara fra L’oréal på Matas for 149,95 kr.

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

271213 // Christmas Gifts