My fashioncrush No. 3 // Angelica Blick

Love it or Leave it: Orufluido Mascara med lys og spejl

PicMonkey Collageoro

I julegave fik jeg Orofluido Elixir 50 ml & Mascara Special Edition så jeg tænkte at mascaraen da måtte igennem en gang ‘Love it or leave it’, så det er hvad der kommer til at ske i dag. Børsten er en klassisk plastikbørste, dog synes jeg at den er lidt tykkere end den traditionelle, men det påvirker på ingen måde. Tubens udåbning fjerner nemt ekstra mascara så der kun sidder den mængde på selve børstevipperne som man skal bruge.

Påføring

Første påføring går fint – bortset fra én ting som jeg nævner lidt senere – man får nogle rigtig fine vipper, som hverken klumper eller andet men bare giver flotte tynde separerede vipper – dette gør mig utrolig begejstret! – dog synes jeg ikke at den giver den helt store længde i den første påføring.

Jeg vurderer ud fra første påføring at jeg bør påføre et lag mere i håb om at få noget mere længde (hvilket er hvad der er et must for min mascara). Den giver helt sikkert også noget mere længde og kan godt klumpe en lille smule her, men det er nemt at rede ud ved at køre børsten over igen.

ét betydeligt minus

Denne mascara giver et super fint resultat og jeg er faktisk ret vild med den dog har jeg bare et minus som faktisk går mig ret meget på. Mascaraen er indbygget med spejl og lys hvilket jeg kun finder super irriterende (ihvertfald lyset). Jeg påfører aldrig mascara i mørket, så derfor er det totalt unødvendig for mig og derudover er lyset så hvidt – jeg kan slet ikke forklare det, men jeg bruger lyset til absolut intet! Udover denne KÆMPE minus så synes jeg at det er en fantastisk mascara, så derfor er det nok lidt ærgerligt at den er special edition.

Her kan du købe den

Jeg er ret sikker på at de sælger den i diverse saloner hvor de i forvejen kører Orufluido linjen, men jeg har også fundet den forskellige steder for nettet til 129 kr.: Millem.dk, Wildhair.dk & shampooshoppen.dk (bare søg efter den på nettet, så vil du finde mange flere).

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My fashioncrush No. 3 // Angelica Blick