Fashion Wednesday : Let's put some color on that black leather

Morning smoothie

Jeg er en kæmpe morgenmadsperson – ikke kun fordi at jeg generelt godt kan lide morgenmad, men også fordi at jeg simpelthen er så sulten når jeg vågner om morgenen at det føles som om at min mave er igang med at spise sig selv op. Dette gør at jeg simpelthen ikke har muligheden for at skippe morgenmaden på nogen måde, men oftes har jeg ikke tid til at stå om morgenen og kreere den helt store morgenmadsbuffet og derfor virker smoothies super godt for mig. Det er hurtligt at lave, er sundt, mættende og jeg kan drikke/spise den mens jeg gør mig klar. Jeg tænkte at jeg i dag ville vise jer hvordan jeg laver min morgensmoothie.

IMG_0092I min smoothie putter jeg: Banan, jordbær, blåbær, lidt mælk og lidt yoghurt af vilkårlig smag for at skabe en mere tyk konsistens, som er min favorit.

IMG_0095På billedet ovenover kan i se hvor meget jeg ca. putter i af hver. Jeg måler ingenting overhovedet og tager det bare på gefühlen.

IMG_0097

Og dette er sådan den ser ud efter at være blevet blendet. Husk at blende den lidt ekstra også selvom det lyder som om at den er færdig, for at sikre at alle blåbær er blendet. ud af den mængde frugt osv. jeg puttede i er der smoothie til 2 af ovenstående glas og er min morgenmad i hverdagene. Jeg sørger for at der bliver 2 glas og ikke mindre for at sikre at jeg bliver ordentlig mæt af det.

Det er sådan jeg laver min smoothie, de morgenener hvor jeg har lyst til smoothies. Jeg skifter mellem 3 morgenmadsretter i hverdagene som er yoghurt med frugter, smoothie & Gluten fri havregrød. Hvad spiser i til morgenmad? I er meget velkommen til at skrive jeres mening om dette indlæg. Hvad synes i om det? Synes i at jeg skal lave mere af denne art eller hvad? Jeg vil meget gerne høre jeres mening. Jeg ønsker jer allesammen en god påske!

Følg mig på: Facebook // Instagram // Bloglovin‘ // Twitter

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Wednesday : Let's put some color on that black leather